Oferta dla sklepów

Ryba po Grecku

Filet z Miruny smażony, przełożony warzywami w sosie pomidorowym z przyprawami.

Porcja: 1000g

Ryba po grecku 300g.

Filet z Miruny smażony, przełożony warzywami w sosie pomidorowym z przyprawami.

Porcja: 300g

Roladka z pieczarka

Filet z piersi kurczaka
nadziewany farszem pieczarkowym, zwinięty i upieczony

Porcja: 180g. – 200g.

Ryba smażona

Filet z Miruny upanierowany i usmażony.

Porcja: 150g. – 250g.

Udo z kurczaka faszerowane

Udo z kurczaka wytrybowane, nafaszerowane zmielonym i przyprawionym mięsem drobiowym, następnie poddane obróbce termicznej.

porcja 140g. – 150g.

Szaszłyk wieprzowy

Kawałki szynki przełożone na przemian boczkiem i cebulą, poddane obróbce termicznej.

Porcja: 180g. – 210g.

Roladka drobiowa z fetą

Filet z piersi kurczaka nadziany serem feta, suszonymi pomidorami i przyprawami. Zwinięty i upieczony.

Porcja: 120g – 130g.

De volaille

Filet z piersi kurczaka z nadzieniem z masła, poddany obróbce termicznej.

Porcja 140g. – 160g.

Wątróbka drobiowa z cebulą

Wątróbka drobiowa / kurczęca usmażona, połączona z przesmażoną cebulą i przyprawami.

Porcja: 1000g.

Wątróbka drobiowa z cebulą 300g.

Wątróbka drobiowa / kurczęca usmażona, połączona z przesmażoną cebulą i przyprawami.

Porcja: 300g.

Kotlet wieprzowy mielony

Mielone mięso wieprzowe uformowane i usmażone.

Porcja 110g. – 120g.

Kotlet po Szwajcarsku

Filet z piersi kurczaka nadziewany szynką konserwową z żółtym serem i przyprawami. Spanierowany i usmażony.

Porcja: 130g. – 150g.

Filet z piersi kurczaka

Soczysty filet z piersi kurczaka opanierowany i usmażony.

Porcja: 150g. – 170g.

Żeberko wieprzowe

Żeberko wieprzowe (paski) przyprawione i poddane obróbce termicznej.

Porcja: 180g. – 250g.

Golonka gotowana

Przednia goleń b/kości peklowana, a następnie poddane obróbce termicznej.

Porcja: 250g. – 350g.

Golonka pieczona

Przednia goleń b/kości peklowana, a następnie poddane obróbce termicznej.

Porcja: 250g. – 350g.